top of page

Kurser

Nedan hittar  du HZ trafikskolas utbud av olika kurser 

2896415-bocker-illustration-tecknad-bock
riskettan.jpg

Riskutbildning 1 

Riskettan är ett obligatoriskt    moment inom riskutbildningen och behandlar ämnen såsom trötthet, droger, alkohol och riskfyllda beteenden. Kursen är tre timmar plus paus, vi bjuder även på     fika. Var vänlig att komma ihåg att ha med dig giltig legitimation. Om du har svårigheter med det svenska språket, vänligen ta med en tolk.

Handledarutbildning

För er som vill bli effektiva handledare erbjuder vi en handledarkurs. Denna kurs ger dig de nödvändiga verktygen och kunskaperna för att vara en säker och stödjande handledare under övningskörningen. Kursen är tre timmar plus paus, vi bjuder även på     fika. Det är viktigt att medföra giltig legitimation. För deltagare som har svårt att förstå det svenska språket rekommenderas att ta med en tolk.
Både handledare och elev måste närvara.

997ca3b1-b6a8-43e3-9974-5ccb970e2a81.jpg

Intensivkurs

Upptäck fördelarna med vår intensiva körkortsutbildning! Om du har bråttom att ta körkort eller vill klara av utbildningen på kortare tid, erbjuder vi skräddarsydda intensivkurser. Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål så skapar vi en individuell utbildningsplan som passar just dig. Accelerera din körkortsresa med vår erfarna och engagerade personal. Vi ser fram emot att hjälpa dig snabbt och effektivt nå ditt körkortsmål!

bottom of page